Stiati ca...

...statisticile occidentale arata ca durata medie de timp in care un barbat incheie actul sexual cu ejaculare este de 5-10 minute, pe cand femeile au nevoie de o perioada medie de minimum 30 de minute pentru a trai orgasmul?
...studiile medicale de specialitate au dezvaluit ca aproximativ 90% dintre femei nu ating niciodata orgasmul?
...in timpul unui act erotic cu descarcare barbatul are un singur orgasm, iar femeia poate avea in medie 2 sau 3? In schimb in cazul unui act amoros cu continenta (fara ejaculare) atat barbatul cat si femeia pot atinge simultan sau separat zeci de orgasme?
...in Orient sexualitatea a fost intotdeauna considerata un domeniu al madicinei, iar doctorii taoisti recomandau pentru tratarea multor afectiuni o intensa activitate amoroasa cu continenta, prescriind chiar anumite pozitii erotice pentru vindecarea unor boli?
...muschiul pubo-coccigian situat in zona dintre anus si sex poate fi antrenat pentru obtinerea unui control erotic fara ejaculare? Tehnicile orientale recomanda exersarea zilnica a contractiilor acestui muschi precum si retinerea jetului urinar in mod repetat in timpul urinarii.
...potentialul sexual al fiecarui barbat este o rezerva finita si de aceea fiecare ejaculare inseamna o risipa de energie care nu poate fi recuperata si care odata cu trecerea anilor conduce la scaderea dramatica a virilitatii, la imbolnavire si imbatranire prematura?
...barbatii pierd la o singura ejaculare aproximativ 200-250 de milioane de celule reproducatoare care ar fi suficiente pentru conceperea actualei populatii a Statelor Unite?
...portivit statisticilor un barbat ejaculeaza in medie de 5000 de ori pe parcursul vietii, ceea ce echivaleaza cu circa 16 litri de fluid seminal care ar putea sa multiplice de 200 de ori populatia actuala a planetei?
...vreme de peste 8000 de ani KUNG FU SEXUAL (retentia fluidului seminal in timpul actului amoros) a fost secreta? La inceput doar un grup reatrans de initiati si Imparatul o cunosteau, iar acesta o practica perseverent, reusind sa-si satisfaca in fiecare noapte cele 9 sotii si concubine?



ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...